Boxkussen Cowboy 50 x 60 x 10 cm Silver

  • Model: Boxkussen Cowboy Silver
  • Type: Boxkussen
  • Maat: 50 x 60 x 10 cm
  • Materiaal: 100% Percal katoen met rits
  • Vulling: Syndonfill, gesiliconiseerde holle vezel
  • Wassen: 60 graden
  • Extra: 100% syndon vulvezels, anti-allergisch
€ 24,95
€ 11,95

Uitgebreide Beschrijving

Boxkussen Cowboy 50 x 60 x 10 cm Silver

Naast vele hoofdkussens, bieden wij ook een klein assortiment boxkussens. Zo ook dit Boxkussen Cowboy in de afmeting 50 x 60 x 10 cm. Dit anatomisch navulbaar hoofdkussen is een zeer fijn en stevig kussen. De stevigheid die dit boxkussen garandeerd komt door de omhoogstaande rand van het kussen. Deze is 10cm hoog en ondersteunt daarom uw nek en hoofd op bijzondere wijze. Boxkussens zijn daarom ook met name favoriet bij personen die op hun zij slapen. 

Het tijk van dit kussen is gemaakt van 100% Percal katoen inclusief rits. Deze rits zorgt ervoor dat het kussen navulbaar en verstelbaar is, waardoor je het kussen eenvoudig kunt navullen en op eigen vulgewicht af kan stellen. 

De vulling bestaat uit Syndonfill, een gesiliconiseerde holle vezel, welke  geproduceerd is van High tech vezels die lang meegaan en daarbij erg duurzaam zijn. Syndonfill is een materiaal wat een milieukeur EU-certificaat heeft, wat wil zeggen dat de bloem aan hoge normen voldoet. 

Dit boxkussen heeft een vulgewicht van 800 gram en kan daarbij naar eigen initiatief worden bijgevuld. Het kussen is eenvoudig in onderhoud en kan zelfs gewassen worden op 60 graden. Dit zorgt ervoor dat het kussen altijd schoon en fris zal blijven.

Heerlijke comfortabele nachten door dit mooi afgewerkte boxkussen. Bestel vandaag voor slechts €11,95.

Heerlijk slapen met producten in onze outlet shop

In onze Outlet met Boxsprings en beddengoed vind u naast het Boxkussen Cowboy 50 x 60 x 10 cm Silver ook nog vele andere soorten kussen in verschillende vormen en afmetingen. Deze kussens dragen er een voor een aan bij dat uw slaapcomfort verhoogd zal worden en dat u steeds op zoek blijft naar dat perfecte kussen. Naast kussens kunnen wij uw slaapkamer geheel compleet maken met ander beddengoed. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Boxspring Valencia of Paris? Of denk bijvoorbeeld aan onze dekbedden en dekbedovertrekken en vele andere producten in onze Ouletshop. 

Bezorgen

Kingboxspring.nl is de webshop met de scherpste aanbiedingen van Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen de laagste internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Kingboxspring.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Artikelen worden door GLS bij u thuis, of het door u gekozen afleveradres, bezorgd. Voor bestellingen die niet door de brievenbus passen, wordt u Eur. 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Artikelen die door de brievenbus passen, worden door PostNL bij u bezorgd.

Voor specifieke producten (zoals erg grote pakketten) wordt in een aantal gevallen een afwijkend verzendtarief in rekening gebracht, in die gevallen wordt dit expliciet bij de productomschrijving vermeld.

Afhalen
Het is ook mogelijk om de bestelling bij ons af te halen. Ons kantoor-magazijn is gevestigd aan de Bukkumweg 24 N te Hilvarenbeek.

Niet thuis-bericht
Het kan gebeuren dat de bezorger aan een gesloten deur komt. In dat geval zal hij een niet-thuis bericht in de brievenbus doen. Dit briefje is niet erg groot dus zorg ervoor dat u het briefje niet over het hoofd ziet! Op het niet-thuis bericht staat een telefoonnummer en een link naar de website van GLS. Op deze manier kunt u een nieuwe bezorgafspraak maken of een afspraak om het pakketje op te halen.

Pakketje afhalen
Wanneer de bezorger het pakketje niet kan bezorgen gaat het pakketje terug naar het depot. Indien u liever geen nieuwe bezorgafspraak maakt kunt u GLS de opdracht geven het pakketje naar een pakketshop naar keuze te laten verzenden. Er zit altijd wel een pakketshop bij u in de buurt, bijvoorbeeld in een bouwmarkt of plaatselijke winkel.

Betalen

Kingboxspring.nl biedt verschillende, veilige betaalmogelijkheden. U kunt uw bestelling betalen via Ideal, Visa, Mastercard, Bancontact, Mistercash of  een bankoverschrijving. De afwikkeling van deze betalingen verloopt via de Rabobank of MultiSafePay.

Betaalt u uw dagaanbieding liever achteraf ? Dit is ook mogelijk via Klarna. TIjdens het afrekenen kiest u voor de optie Factuur, welke u binnen 14 dagen kunt betalen na ontvangst van uw product.

Het bankrekeningnummer van Kingboxspring.nl is: Rabobank 1625.477.73

Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u gebruik maken van ons IBAN-nummer: NL88RABO0162547773 en de BIC-code: RABONL 2 U.

Vragen?
Mocht u vragen hebben over uw betaling kan dit op een van de volgende manieren:

  • Per e-mail: verkoop@Kingboxspring.nl
  • Telefonisch: 013-5055980

We zijn op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en woensdag en vrijdag van 9.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een voice-mail bericht inspreken, of e-mail sturen, waarop u binnen 24 uur een reactie kunt verwachten.

Een brief naar Kingboxspring.nl kan gericht worden aan:

Afdeling Klantenservice
Bukkumweg 24n
5081 CT, Hilvarenbeek

Kingboxspring.nl is een van de handelsnamen van Webelephant BV. Webelephant BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57562008.Het BTW nummer van Webelephant BV is NL852633610B01 .

Retourneren

Retourneren algemeen

Heeft u zich bedacht? Kingboxspring.nl biedt u de mogelijkheid binnen 5 werkdagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de totaal door 1Dagactie.nl gemaakte verzend- en administratiekosten worden dan bij u in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantievoorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening. Indien u wenst uw pakketje te ruilen brengen we verzendkosten in rekening voor de tweede zending.

Ons adres is: Kingboxspring.nl, Bukkumweg 24 N, 5081 CT te Hilvarenbeek. Goederen welke door u retour gezonden worden dienen, op de buitenzijde van de verpakking (dus niet in de verpakking) voorzien te zijn van een enveloppe met het compleet ingevulde retourformulier dat u hier kunt downloaden.

Heeft u vragen? Bel dan met 013-5055980

 

Retourneren zitzakken

Wanneer u bij ons een Drop & Sit zitzak aanschaft wordt deze speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf kiezen welke kleuren u in de zitzak verwerkt wilt hebben. Deze zitzakken kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien u hier nog vragen over heeft staan wij u graag telefonisch te woord.

 

Retourneren Boxspring

Wanneer u bij ons een boxspring aanschaft wordt deze speciaal voor u op maat gemaakt. U kunt zelf kiezen in welke kleur en afmeting u de boxspring laat fabriceren. Deze boxspring kunnen wij dan ook niet retour nemen wanneer het product niet naar wens is. Indien u hier nog vragen over heeft staan wij u graag telefonisch te woord.

Wilt u uw boxspring in een vroeg stadium - voor uitlevering -  toch annuleren, zullen wij hiervoor contact opnemen met onze producent. Voor het annuleren van een boxspring zijn wij genoodzaakt  €50,- in rekening te brengen.